fredag 7 november 2008

Så var det det där med Vintage…

Mitt efterlängtade paket från Par Courrir kom idag, men när jag öppnade det blev jag ganska besviken. Ljusstaken var skavd i alla kanter och så det var repor på den. Inte riktigt vad jag såg framför mig när jag såg de underbart stylade bilderna på hemsidan och läste om butiken: …”Namnet betyder per post/kurir på franska. Vår inspiration är en blandning av vad Atlantens bägge kuster har att erbjuda, New England, Franskt, Belgiskt, Holländskt. Vi eftersträvar att erbjuda föremål som är mer än bara dekorativa.”
Så här ser min ljusstake ut:
I orderbekräftelsen stod det dock: ”Detta är PAR COURRIER´s första Jul och vi kommer att göra allt vi kan för att Ni skall uppleva största möjliga service…” Jag mailade dem och bifogade mina bilder och fick genast svar: Det ska vara skavda kanter och det kan man se på en av bilderna, men repor hör inte till och därför byter vi självklart ut den. Jag får en ny redan på måndag tillsammans med en retursedel för den gamla – WOW!
I slutändan känner jag att jag kommer att bli väldigt nöjd med min JUL-ljusstake trots vintage looken ;-). Dessutom kommer jag verkligen att rekommendera Par Courrir – både för att de har så vackra saker, men framförallt för att de är så bra att ha att göra med. Det är ju sådana företag man vill att det ska gå bra för! Så titta in på alla underbara inredningsdetaljer och shoppa loss!

1 Comment:

Fyra årstider ♥ My Lovely Christmas Home said...

Jag har också shoppat där och Magdalena är en kanon gullig tjej.
Kram Lotta