lördag 22 november 2008

Lacka julklapparna på 5 sekunder...

... eller hur lång tid tar det för dig att klistra på ett klistermärke?
Jag har flera gånger försökt lacka julklapparna, men det blir alltid pannkaka: lacken sppricker, det blir kladdigt - och så tar det sån tid. Jag tycker att det är såå fint, men för mig har det inte varit värt mödan.
Och nu har jag hittat lösningen - på ICA 24st för 16:50. Det är ett riktigt bra tips för julklapparna i år. Om det inte syns på bilden så vill jag berätta att de är något upphöjda, så man blir verkligen lätt lurad att det är äkta (om de inte vore så fina dvs....)

6 Comments:

Julbloggarn said...

Tack för tipset :)
Jag har lagt upp en länk till din sida nu, tack för kommentaren.

Julbloggarn said...

och självklart är det ok att du länkar till min sida :)

Dorpan said...

åh vad trist att jag inte sett detta tidigare...har redan slagit in mina julisar...strunta i lacken i år pga tidsbrist...hmm...nästa år =) (kan ju köpa nu o spara)

Snöflingan said...

Oj, nu blir jag imponerad! Är du redan klar med alla julklappar - OCH har redan slagit in dem?!

Johanna.B said...

Smart! Har hört ett tips om att först göra lacken på smörpapper och sedan lossa och limma på paketen för att inte förstöra hela paketet när det blir fel!

Kram
/Johanna

Snöflingan said...

Jag tror det var Julhuset som hade det tipset och jag var frestad att testa, men det här passar mig bättre... jag har ialla fall inte fått in snitsen vad det gäller lackningen ännu. Hur som helst är det ju skönt att det finns alternativ för alla som vill ha vackra paket.