fredag 28 november 2008

Choklad-doppar-teknik fortsättning

Jag har hittat ett nytt tips på Allt om Mats hemsida hur man doppas smältbenägna tryfflar: "För att tryffeln inte ska smälta när den chokladdoppas rullas i stället tryffeln mellan chokladdoppade fingrar och därefter i riven choklad eller kakao. "Bilden är lånad från deras recept på passionskulor. För fler tips om julgodis se här

3 Comments:

plingan said...

Jag kan gärna ställa upp och provsmaka om det behövs :-)
Å luciatåget, förstår om det skulle stå framme året om!!! Superfint!
Ha en skön helg.

Helen said...

Låter lite kladdigt men det kanske funkar! Har du testat?

Snöflingan said...

Plingan - he he, kan just tänka mig det, du får slåss med min man om den posten :).
Helen - nix, har inte testat ännu, men jag känner att jag måste så kolla in om någon vecka så hoppas jag ha lite synpunkter och egna erfarenheter.
Trevlig helg på er!