tisdag 4 november 2008

Årets tema på julklapparna blir pepparkaksgubbar

Jag blev så förtjust i dessa inslagningspapper med små hjärtan på. Jag stod och försökte bestämma mig om jag sulle ta det röda eller bruna och hade precis bestämt mig för det bruna när jag såg pepparkaksgubbarna. Då tänkte jag att de kanske gjorde sig bättre mot det röda pappret. Sen kom jag på bättre takar ovh köpte båda två och flera paket med gubbar :-) Jag tänker köpa brunt papper till etiketterna på Panduro eller Åhléns. Jag tror det kommer bli snyggt att klippa ut "pepparkakshjärtan" och skriva julhälsningen med vit gelépenna (och måla som kristyr längs kanten). Har ni fler tips på vad som skulle passa till? Snören, andra figurer, annat julpapper, etc?
Tillägg: Det är inhandlat på Coop Forum. 50:- för 2 rullar med papper och pepparkaksgubbarna kostade 16 eller 24 kronor för ett 6-pack.

2 Comments:

EeeBee said...

Hej! Vart kommer de där pepparkaksgubbarna ifrån? har nämligen planerat att ha pepparkakstema på både julkort och paket =)

Anna said...

vilka fina papper du hittat! Tycker det är jätte roligt att hitta nya snygga papper att slå in i...min man tycker dock inte att min samling är lika rolig. Har föresten uppdaterat länken till hur man gör papperstjärnor i min blogg. Önskar dig en fin dag! /annaJ