tisdag 29 september 2009

Nya julgranskulor från NY

Dessa supercoola röda sneakers köpte jag till mig själv att hänga i julgranen i år ( de gröna och blå är sönernas skor...
Sen åkte jag dit på en riktig klassiker kan jag tro - "the big apple". Den kommer dock att passa bra i min röda gran och inte kännas så tacky som den faktiskt är. Det är ju bara att anpassa själva placeringen i granen om det skulle vara så :-).
Appropå "tacky", så finns det ju inget annat ord som bättre beskriver den konstgjorda misteln - men det kan jag stå ut med om det blir bra utdelning på pussar ;-)Vad tycker ni? Som jag skrivit tidigare blev jag helt handlingsförlamad väl inne i jul-butikerna och är glad att jag ändå fick med mig dessa hem.

2 Comments:

Julhuset said...

Jag köpte också the big apple kulan
när jag var där. Skorna var så fina.

Jessica said...

Så jääääääla snygga pjucks till granen! Jag som lever i mina Converse skulle verkligen uppskatta att ha ett par hängandes i trädet. Äppelkulan tycker jag inte alls var tacky, snygg, även om jag gillat den mer utan text. Men är man i NY och ska köpa julgranskula, då bör det nog nästan stå på också. Misteln skulle jag inte heller kategorisera under tacky, snarare under fult, som i samma stil som plast/tygblommor, men hey: får man pussar så är allt välkommet =)
Jag skulle nog också bli handlingsförlamad i en affär som den där. Jag får ju beslutsångest bara jag ska köpa julklappspapper typ.
Ps. din blogg är härlig, jag gillar den skarpt! Ds.