torsdag 17 september 2009

Julskyltning i September!

Sett i New York förra veckan:

Precis som jag anade fanns flera julbutiker som såg ut så här året runt. Inne i en butik fanns fleara granar klädda i olika teman - silver, guld, rött, blått, rosa, barngran med leksaker, maträtter och tillbehör - you name it! Väggarna var klädda med julpynt från golv till tak. Det var som ett muséum med precis alla tänkbara julprydnader: frihetsgudinnan, taxibilar, fabergéägg, änglar, fåglar, fjädrar, oändligt med glitter, sportfigurer, tåg, flygplan, hamburgare, kulor som snurrade och spelade musik, seriefigurer, etc. Det enda som inte fanns var väl släta enfärgade kulor...
Jag blev aldeles överväldigad och gick bara och tittade och tittade. Eftersom jag inte kunde välja gick jag faktiskt ut tomhänt med planen att komma tillbaka när jag hämtat mig. Så blev det inte och så ångrade jag mig lite. Någon dag senare på 5th avenue slog jag däremot till, men det har jag ingen bild på ännu så det får ni se senare.

1 Comment:

Julhuset said...

Visst är den affären häftig, blev lite så för mig också när jag var där, mycket att välja svårt att bestämma sig för något.