torsdag 8 januari 2009

Nu är julgranen slut

Jag fick tag på en riktigt fin, tät och liten gran i år och jag har skött om den ordentligt och lärt lillkillen att inte röra den och räknade med att den skulle stå hela julen. Det ska ju vara en riktig gran, en som luktar och är grön och fin, men nu säger jag aldrig mer. Hoppas att jag följer mitt eget råd till nästa jul så att jag inte blir snål och väljer bort Kungsgranen. I så fall kan jag lika gärna köpa en plastgran på rean nu!
Anna - Kungsgran nästa jul - kom ihåg det!!!
Jag ska lägga in en bild på bedrövelsen när jag har tid för att verkligen övertyga. Julgranen är jätteviktig för mig (klädde till och med om den från rött till silver lagom till nyår) och då vill jag ju att den ska hålla till 20-dag Knut och julgransplundringen i alla fall. Nu blev det plundring av smällkarameller och pepparkakshuset igår istället.

4 Comments:

Hanneles Christmas said...

Kungsgran doftar väl inte?

Snöflingan said...

Nej, men jag hänger nog hellre upp en wonderbaum med grandoft i en kungsgranen än blir besviken på en gran som inte håller en jul till. Jag känner mig snuvad på mysfaktorn det faktiskt är med julgranen som lyser lite magiskt när allt annat är mörkt. Men när granen är mer brun än grön och det ser ut som en gräsmatta vuxit över julgransmattan åker den ut - oavsett datum...

Julhuset said...

Nä, kungsgran doftar inte men då kan man ha lite vanligt granris i vas, lukt + en fin Kungsgran, kommer uppdatera om mina mormorsrutor i morgon.
Ett av barnen har åkt på magsjuka
första dagen på dagis, så kul och nu måste jag ut och skotta så brevbäraren kommer fram med sin cykel.

Kram
Annika

Snöflingan said...

Tråkigt med magsjukan - minstingen hade en släng under julen. Hoppas snön kommer till er också. Här vräker det ner så det blir pulka fram och tillbaka till dagis till stora killens förtjusning :-)
Ser fram emot uppdateringen på virkfronten!
/Anna